Det kan du på Virk.dk

På Virk.dk finder du indberetninger til det offentlige, erhvervsrelevant information fra myndigheder, nyt om portalen samt kontaktoplysninger om kommuner og andre myndigheder.

Indberetninger

På Virk.dk kan virksomheder finde indberetninger til det offentlige samlet ét sted. Portalen giver adgang til over 1.300 indberetninger, og der er flere måder at finde frem til den, du skal bruge:

Når du klikker på en indberetning på Virk.dk, kommer du altid først til en introside. På introsiden finder du en beskrivelse og eventuelt vejledning til indberetningen fra den myndighed, den hører under.

Kontakt kommuner og statslige myndigheder

På Virk.dk kan du finde kontaktoplysninger om statslige myndigheder og kommuner. Oplysningerne kommer direkte fra myndighederne selv, og de står selv for at opdatere dem. Under den enkelte kommune eller myndighed finder du desuden et link til de indberetninger, der hører under den.

Gå til oversigten over myndigheder

Vejledninger

Under vejledninger kan du finde hjælp til at bruge Virk.dk. Der er en række temaer, hvor du kan finde vejledninger og lære mere om de indbertninger der er knyttet til det tema, ved hjælp af e-læring eller guides.

Gå til Vejledninger

Digital post

Med en digital postkasse på Virk.dk kan din virksomhed slippe for papirspild, porto og store ringbind. Du kan skrive til det offentlige, modtage svar og opbevare posten i den digitale postkasse. Og det foregår 100 % sikkert. Læs hvordan du opretter en digital postkasse til virksomheden

Hjælp

Under "Hjælp" får du vejledning i de forskellige muligheder og funktioner på Virk.dk. Vejledning til den enkelte indberetning finder du på introsiden til indberetningen, hvor myndigheden selv har ordet.

Mange indberetninger på Virk.dk er udformet som e-blanketter, som du kan udfylde, underskrive digitalt og sende via Virk.dk. Desuden logger du ind på Virk.dk med digital signatur. Under fanebladet "Digital signatur" kan du bestille digital signatur, og du kan få hjælp til at installere og bruge den.


Når du er logget ind på Virk.dk, får du blandt andet adgang til din brugerprofil og rettigheder. Hjælp til rettigheder finder du under "Rettigheder" øverst til højre på Virk.dk.

Gå til Hjælp

 

Mobilportal

På Virk.dks mobilportal kan du får adgang til erhversrettede mobile løsninger. Nogle løsninger kræver en mobilkode. Mobilkoden opretter du på Mobilportalen

 

 

Log ind med digital signatur eller NemID medarbejdersignatur og få:

Adgang til din virksomheds digitale kommunikation med de offentlige myndigheder Mulighed for at administrere din virksomheds brugere af Virk.dk

Virk.dk l Kontakt l Vilkår l Cookies