Brugerrettigheder

Nogle indberetninger på Virk.dk kræver, at du har  særlige rettigheder. Her kan du lave en personlig vejledning, der giver overblik over, hvordan du får rettigheder til at indberette på Virk.dk. Du kan også vælge at bruge de vejledninger, der ligger nedenfor.

Lav vejledning

Brugeradministration

Virksomheden skal være tilsluttet NemLog-in/Brugeradministration, for at I kan bruge systemet til at tildele og anmode om rettigheder. Er virksomheden ikke tilsluttet, får du besked, når du åbner NemLog-in/Brugeradministration.

Gå til Brugeradministration på Virk.dk.

Vejledninger

Sådan får du rettigheder

Nogle indberetninger kræver rettigheder. Her finder du en vejledning til

at anmode om rettigheder.

at anmode om rollen Administrator for Brugere

Sådan tildeler du rettigheder og roller

Er du Administrator for Bruger, kan du tildele rettigheder. Her finder du en vejledning til

at tildele rettigheder.

Er du Administrator for Organisationen, kan du tildele andre rollen Administrator for Bruger. Her finder du en vejledning til

at tildele rollen Administrator for Bruger.

Vi har ingen Administrator for Organisationen

Enkelte kan have behov for at anmode om at bliver Administrator for Organisationen.

Blanket til at anmode om at blive Administrator for Organisationen

Blanketten sender du til os via Erhvervsstyrelsens kontaktformular

Log ind med digital signatur eller NemID medarbejdersignatur og få:

Adgang til din virksomheds digitale kommunikation med de offentlige myndigheder Mulighed for at administrere din virksomheds brugere af Virk.dk

Virk.dk l Kontakt l Vilkår l Cookies